Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nakkekoteletter med svampesauce

Nakkekoteletter med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandKilde : Matopskrifter.no

Indsendt :



Ingredienser:
2 nakkekoteletter
1 tsk.karry
1 tsk.salt
2 spsk.olivenolie
1 posemed svampesauce
 
Opskrift:
Gnid koteletterne ind med karry og salt og brun dem pænt i olivenolie i stegepanden. Læg et låg halvt over stegepanden og eftersteg koteletterne ved svag varme i ca. 10 minutter på begge sider. Lav saucen etter henvisningen på pakken. Server koteletterne med saucen, kogte ris og hvidløgsbaguetter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13036 gange,
og udskrevet 127 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mikael  -  2018-04-03 16:12:29
måske kan man også fårisene forkogte, så er vi helt nede i tid

Hans  -  2012-01-28 10:16:05
Man kan sikkert også købe koteletterne færdigstegte, det vil redusere tiden i køkkenet noget