Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Nakkekoteletter med ingefær og sauce

Nakkekoteletter med ingefær og sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandKilde : Matopskrifter.no

Indsendt :



Ingredienser:
4 nakkekoteletter
2 tsk.knust ingefær
2 tsk.salt
2 spsk.smør
1 pose sauce (bernaise pepper rødvin osv)
 


Opskrift:
Gnid koteletterne godt ind med salt og ingefær. Brun smørret og læg koteletterne på. Brun dem pænt på hver side og lad dem efterstege i ca. 10 minutter ved svag varme med låg. Lav sauce etter opskriften på posen.

Server med ris og ærter.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7877 gange,
og udskrevet 101 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu