Nakkekoteletter med timian
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : |
|
|
Varm panden og brun smørret.
Gnid koteletterne ind med salt og peber.
Steg dem ca. 4 minutter på hver side.
Læg klippet timian på koteletterne og vend dem i smørret.
Steg koteletterne videre til de er færdige.
Skær æblet i både og steg disse.
Kog panden af med lidt vand og server saucen til koteletterne sammen med æblestykkerne, kogte kartofler og tomat.
|
|
Opskriften er vist 11640 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne