Nakkekoteletter med stuvede champignoner

Nakkekoteletter med stuvede champignoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.nakkekoteletter
3 spsk.hvedemel
 lidtsalt
 lidtpeber
20 g.smør (saltet)
500 g.champignon
4 dl.mælk
35 g.hvedemel
20 g.smør (saltet)
600 g.kartofler
300 g.haricots verts
 
Opskrift:
Kartoflerne sættes over at koge. Koteletterne bankes let med håndroden. Vendes i mel, salt og peber. Steges i smør i 7 minutter på hver side. Champignonerne renses og skæres i kvarte ristes i lidt smør. Melet drysses i og mælken tilsættes koges igennemen. Smages til med salt og peber. Bønnerne koges i let saltede vand. Server koteletterne anrettede på fad sammen med bønnerne og champignonsaucen i sauceskål.





karakterer:
Opskriften er vist 13905 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu