Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nakkekoteletter med stuvede champignoner

Nakkekoteletter med stuvede champignoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.nakkekoteletter
3 spsk.hvedemel
 lidtsalt
 lidtpeber
20 g.smør (saltet)
500 g.champignon
4 dl.mælk
35 g.hvedemel
20 g.smør (saltet)
600 g.kartofler
300 g.haricots verts
 
Opskrift:
Kartoflerne sættes over at koge. Koteletterne bankes let med håndroden. Vendes i mel, salt og peber. Steges i smør i 7 minutter på hver side. Champignonerne renses og skæres i kvarte ristes i lidt smør. Melet drysses i og mælken tilsættes koges igennemen. Smages til med salt og peber. Bønnerne koges i let saltede vand. Server koteletterne anrettede på fad sammen med bønnerne og champignonsaucen i sauceskål.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11376 gange,
og udskrevet 236 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu