Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Nakkekotelet med blomkål og nye gulerødder og purløg

Nakkekotelet med blomkål og nye gulerødder og purløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 olie til stegning
0.5 frisk citron (pynt)
 fintsnittet purløg
6-8 gulerødder
1 lille blomkål
2 dl.grønsagsbouillon
2 nakkekoteletter
 salt
 peber
 


Opskrift:
Varm lidt olie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile lunt i 5 minutter. Kog blomkål i en gryde med bouillon. Læg låg på gryden og lad det dampe i 10 minutter. Kom gulerødder ved og lad det simre yderligere 5 minutter. Anret kødet med de gode grøntsager, purløg og fonden fra grøntsagerne. Server med kogte kartofler til.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10222 gange,
og udskrevet 140 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu