Orangekoteletter med svampe-sauté
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Bland appelsinsaft, basilikum, revet ingefær og salt i en skål. Brun kødet 1 minut på hver side på en pande ved god varme i gyldent fedtstof.
Hæld appelsinblandingen ved og lad kødet stege færdig ved middel varme 6-7 minutter på hver side. Læg kødet til side og hold det varmt.
Kog panden af med bouillon og si saucen over i en gryde. Tilsæt appelsinskal og lad den simre under låg i 2 minutter. Tag appelsinskallen op. Jævn saucen med majsstivelse og smag den til med appelsinsaft. Rist svampene i fedtstoffet. Skær løgene i både og svits dem med, til de er klare. Lad de optøede bønner dryppe af, læg dem ved svampe og løg og varm dem igennem. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 8099 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Gurli - 2009-12-16 12:11:39 Det lyder lækkert det vil jeg prøve at lave her til aften. Men hvad er ( haricots verts ) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne