Orangekoteletter med svampe-sauté

Orangekoteletter med svampe-sauté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 nakkekoteletter 2 cm tykke a ca. 150 g
 salt
 peber
10 g.smør eller margarine
1 dl.appelsinsaft
2 tsk.frisk basilikum eller ½ tsk tørret
2 tsk.frisk ingefær eller ½ tsk tørret
1 tsk.salt
 
 Sauce:
3 dl.bouillon
1 appelsin saft og skal heraf
 majsstivelse
 
 Svampe-sauté:
250 g.spisesvampe
10 g.smør eller margarine
2 rødløg
200 g.haricots verts
 
 Tilbehør:
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Bland appelsinsaft, basilikum, revet ingefær og salt i en skål. Brun kødet 1 minut på hver side på en pande ved god varme i gyldent fedtstof. Hæld appelsinblandingen ved og lad kødet stege færdig ved middel varme 6-7 minutter på hver side. Læg kødet til side og hold det varmt.

Kog panden af med bouillon og si saucen over i en gryde. Tilsæt appelsinskal og lad den simre under låg i 2 minutter. Tag appelsinskallen op. Jævn saucen med majsstivelse og smag den til med appelsinsaft.

Rist svampene i fedtstoffet. Skær løgene i både og svits dem med, til de er klare. Lad de optøede bønner dryppe af, læg dem ved svampe og løg og varm dem igennem. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 8099 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-16 12:11:39
Det lyder lækkert det vil jeg prøve at lave her til aften. Men hvad er ( haricots verts )