Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat

Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 nakkekoteletter ca. 2 cm tykke a ca. 150 g
 
 Marinade:
1 lille løg
4 spsk.soja
3 spsk.sød sherry eller portvin
6-8 dråbertabasco
0.24 tsk.peber
1 tsk.salt
 
 Orientalsk salat:
2 dl.bulgur eller ris
4 dl.grøntsagsbouillon
4 forårsløg
0.5 agurk
250 g.cherrytomater
6 bladeradichiosalat eller icebergsalat
 
 Dressing:
3 dl.yoghurt naturel
1 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg
 
 Tilbehør:
300 g.Flutes
 
Opskrift:
Hak løget og bland resten af ingredienserne til marinaden sammen. Læg koteletterne i et fad. Hæld marinaden over og sæt koteletterne i køleskabet i ca. ½ time. Vend koteletterne et par gange under marineringen.

Hæld yoghurten til afdrypning ca. 1 time i et kaffefilter.

Kog bulguren 10 minutter i bouillonen og køl den af. Snit forårsløgene i tynde skiver. Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær den i små tern. Halvér tomaterne. Bland bulgur, løg, agurk og tomater og krydr med salt og peber.

Rør yoghurten med olie og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.

Tag de 6 største blade af salaten og læg dem på et fad. Anret bulgursalat i bladene og kom resten i en skål ved siden af.

Dup koteletterne tørre. Grill dem 8 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10168 gange,
og udskrevet 194 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu