Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Nakkekoteletter med chili og spinat

Nakkekoteletter med chili og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 nakkekoteletter 1½ cm tykke a ca. 115 g
 salt
 peber
1.5 spsk.olie
1.5 spsk.farin
 
500 g.knoldselleri
250 g.frisk spinat
1-2 friske røde chili
2 fedhvidløg
1-2 stk.citrongræs
1-2 lime
 
 Tilbehør:
 Kogte ris af 4 dl ris
 
Opskrift:
Skær sellerien i grove stykker. Pluk spinaten, skyl den grundigt i flere hold vand og slyng vandet af den. Flæk chilien, skrab mellemvægge og kernerne ud og snit den i tynde strimler. Hak 1½ fed hvidløg. Fjern de yderste tørre lag på citrongræssen og snit den i tynde ringe.

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Gnid dem med ½ hvidløgsfed og krydr med salt og peber. Varm en wok, stegegryde eller pande op ved kraftig varme og hæld olien i. Smelt farinen i olien under omrøring. Brun koteletterne i karamellen et par minutter på hver side og tag dem op. Brun selleri i resten af karamellen og tilsæt så chili, hvidløg og citrongræs. Lad det svitse et par minutter før der tilsættes 3 dl vand. Lad det få et opkog. Læg koteletterne i wokken og læg låg på. Skru ned til middel varme og lad retten simre ca. 8 minutter til koteletterne er gennemstegte. Tag koteletterne op og vend spinaten i til den lige falder sammen. Smag til med limesaft, salt og peber og læg koteletterne tilbage i wokken.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8495 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu