Lækker gullashgryde med kanel
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt af : joy Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet med det hakket løg, tilsæt derefter pureen og lad det simre 2 minutter. Tilsæt vand efter egen vurdering og lad koge ca 1/2 time.
Skær kartoflerne i skiver og put dem i retten- lad koge 10 min.
Tilsæt linser og lad koge 10 min.
Tilsæt kanel og rør rundt 1/2 min. Retten serveres med basmatiris
Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 22645 gange,
og udskrevet 467 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (115 stemmer) |
|
Kommentarer Kokken og Jomfruen - 2013-12-28 13:52:14 Det tror jeg jeg vil lave til næste konfirmation. Tak// julie - 2007-01-06 16:12:54 synes det smager rigtig godt. Jeg har også prøvet med hk oksekød i stedet- det er også en succes Dorthe - 2006-12-28 09:50:16 Jeg har prøvet denne ret, men er ikke begejstret. Henning - 2005-01-01 01:01:01 God opskrift - dog skal man være opmærksom på om kødet er mørt til slut - jeg brugte 2 hele kanelstænger - super Ivan Hansen - 2005-01-01 01:01:01 det smager rigtig godt- lidt mere kanel måske Gitte Toldboe - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig ret både til børn og voksne Henrik Petersen - 2005-01-01 01:01:01 En meget simpel ret at lave, og så smager den himmelsk Jette - 2005-01-01 01:01:01 Denne ret kan stærkt anbefales- den er meget meget lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne