Dansk kyllingesaltimboca

Dansk kyllingesaltimboca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Benny

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 kyllingebryster
4 skiverkogt skinke
4 skiverfuldfed dansk ost. Danbo eller lignende
8 tsk.friskrevet peberrod
16 Nelliker, hele
 salt
 peber
 rapsolie
 
Opskrift:
Drys kyllingebrysterne godt på den ene side med salt og peber. Brun dem på en pande i rapsoliem. Lad dem stege 4-5 minutter Vend dem og drys den anden side med salt og peber. Fordel 2 teskefulde peberrod på hver. Læg en skive ost og en skive skinke på hver, skinken øverst. Prik 4 nelliker igennem skinken og osten ned i kyllingen for at holde sammen på tingene. Læg låg på panden og lad dem stege 3-4 minutter endnu til de er gennemstegte.

Tips:

Serveres med råstegte kartofler og en god salat. Evt. hvidløgsflutes.


karakterer:
Opskriften er vist 20131 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

morten mad elsker  -  2008-05-15 19:41:02
det er ret lækkert