Kalkunkølle med grønsagsfyld

Kalkunkølle med grønsagsfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunkølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kalkunkølle à ca. 1.5 - 2 kg.
5 skiver røget bacon
 
 Fyld:
50 g.røget bacon i små tern
1 stilkbladselleri i små tern
1 rød peberfrugt i små tern
100 g.champignon i skiver
1 gulerod i små tern
1 dl.creme fraiche 38%
 margarine til stegning
 salt
 peber
 snor
 hvedemel
 kulør
 fløde
 
Opskrift:
Lårbenet udbenes af kalkunkøllen.

Fyld:
Rist bacon lysebrunt i en gryde Tilsæt alle grønsagerne og lad det småstege ca. 2 min. Bland creme fraichen i grønsagerne og tag gryden fra varmen.

Krydr kalkunkøllen med salt og peber ind- og udvendig og kom fyldet i åbningen. Bind med snor Brun køllen på en pande Læg den i en bradepande eller et ovnfast fad og stil den midt i ovnen.

Efter 1 times stegning hældes ½ l vand ved og køllen vendes - derefter lægges baconskiver over køllen.

Efter endnu 1 times stegning tages køllen ud af ovnen - den skal trække 15-20 min. inden udskæring.

Stegeskyen sigtes op i en gryde - koges op og jævnes med meljævning Saucen farves med lidt kulør (nøddebrunt) - smages til med salt og tilsættes til sidst lidt fløde.

Fjern snoren fra kalkunen og skær den i skiver på ca. 1 cm tykkelse på skrå, så det bliver nogle pæne store skiver





karakterer:
Opskriften er vist 7708 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu