Kalkunkølle med tunsauce

Kalkunkølle med tunsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunkølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kalkunkølle
4 ansjosfileter
1.5 dl.tør hvidvin
 salt
 peber
 
 Sauce:
1 ds.tunfisk naturel
150 g.mayonnaise
1 dl.sky fra køllen
 peber
1 spsk.kapers
2 tomater
 
Opskrift:
Skær ansjosfileterne i mindre stykker og fordel dem i køllen, der hvor lårbenet har sidet. Snør køllen med bomuldssnor, gnid den med salt og peber og læg den i en lille bradepande. Hæld hvidvin ved og læg alufolie over. Sæt køllen i ovnen i ca. 1½ time ved 200 grader. Tag kødet ud, pak det i folie og stil det køligt til næste dag. Gem skyen.

Sauce:
Hæld væden fra og pisk tunfisken igennem med en el-pisker, så den findeles. Pisk mayonnaise og 1 dl stegesky i. Smag til med peber og måske lidt salt. Tag snoren af kalkunkøllen og skær den i tynde skiver. Anret dem på et fad og hæld saucen over. Pynt med kapers og tomatbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 6547 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu