Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalkunlår i småstykker, grillet

Kalkunlår i småstykker, grillet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kalkunlår (ca. 1 kg)
0.5 dl.god olivenolie
0.5 citron Saften heraf
0.5 dl.fintskåren bredbladet persille
1 tsk.Maldonsalt
 Friskkværnet peber
 


Opskrift:
Skindet tages af kalkunlåret, og det skæres op. Synligt fedt og alle de små stivere (15-20 stykker) skæres ud og smides væk sammen med benene. Kødet skæres i stykker på ca. 4 x 4 cm 1). Dressingen piskes sammen og kødet vendes i så dressingen kommer på alle sider Trækker ved stuetemperatur 1-2 timer eller i køleskab 4-6 timer (kan sagtnes trække et døgn) Steges på en glohed grillpande (hæld evt. resterende dressing over) - først et minutter på den ene side og så et minut på den anden side.

Serveres straks med pasta eller nye kartofler og en frisk salat
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8379 gange,
og udskrevet 101 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu