Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillstegte italienske pølser på polenta med salsa verde

Grillstegte italienske pølser på polenta med salsa verde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 store italienske pølser af svinekød
150 g.minutpolenta
0.5 tsk.salt
25 g.revet parmesanost
2 spsk.hakket frisk persille
3 spsk.olivenolie
 olie til pensling
 
 Salsa verde:
6 ansjosfileter
3 spsk.kapers skyllede og afdryppede
1.25 dl.ekstra jomfruolivenolie
4 spsk.grofthakket frisk persille
4 spsk.grofthakket mynte
0.5 citron kun saften
1 stort fed hvidløg knust
1 tsk.dijonsennep
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Bring ¾ l. vand i kog. Rør polenta og salt i og pisk grundigt, så der ikke dannes klumper. Bring polentaen i kog og skru ned for varmen. Lad polentaen koge svagt i 8-10 minutter, eller som anført på pakken, under konstant omrøring. Tilsæt parmesanost, persille og olie og rør det godt ud i polentaen. Øs polentaen over i en lav smurt skål, så polentaen er omkring 1 ¼ cm. tyk. Lad den køle af og stivne.

Skær polentaen i 8 skiver eller firkanter. Pensl pølserne let med olie og grill dem direkte over middel varme i 15-18 minutter. Vend dem en gang under stegningen. Tag pølserne af grillen og hold dem varme.

Pensl imens begge sider af polentaskiverne grundigt med olie. Grill dem direkte over høj varme i 8 minutter, til de er varme og har fået mærker af stegeristen. Vend skiverne en gang under stegningen.

Salsa verde:
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend dem kort, til du har en uensartet, tyk sauce. Hvis du foretrækker den mere jævn, kan du blende den yderligere. Hæld saucen i en lille skål eller krukke og dæk den med et tynt lag olivenolie.

Server pølserne sammen med de grillstegte polentaskiver og byd salsa verde til.

Tips:

Salsa verde kan opbevares i køleskab i 1 uge og i fryseren i op til 2 måneder.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13373 gange,
og udskrevet 164 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Grethe  -  2010-06-04 19:25:18
Det var simpelthen som at være i Italien. Det er min nye livret.