Sukker og æg piskes godt (elpisker). Maragrinen smeltes i en kasserolle, og kommes i. Resten tilsættes i en smurt, meldrysset springform. Kagen bages ved 175 grader i en forvarmet ovn, i 35-45 min. , på nederste rille.
Mens kagen bages:
Pisk alle ingredienserne til cremen med en elpisker, til den er let og luftig. Cremen smøres over den afkølede kage og kokosmelet drysses over og den serveres.
Opskriften er vist 18018 gange, og udskrevet 227 gange.
Kommentarer
Kage elsker - 0000-00-00 00:00:00 Jeg mangler også rigtig kakao i mine skabe, i stedet putter jeg lidt pålægschokolade i smøret mens det smeltes på den måde får man chokoladesmagen frem. :-)
Agent-112 - 0000-00-00 00:00:00 det lyder rigtig godt men har desværre ikk lavet den endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider