Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pilsner-pocheret smørfisk i sauce af fiskefond

Pilsner-pocheret smørfisk i sauce af fiskefond, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Smørfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Casper(kokelev)

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.Fiskefond
10 stykker smørfisk a 75 g
1 Pilsner
5 dl.Piskefløde
25 g.Smør
1 bdt.Friske krydderurter
1 Lime
 LidtAnispulver
 Fennikel
 
Opskrift:
Fiskefond, øl og piskefløde koges ned til jævn konsistens, blendes med friske krydderurter, smages til med salt. Et fad pensles med det smeltet smør. Fisken lægges side om side på fadet, krydes med salt og overhældes med en alm. pilsner, drysses med lidt anis, fennikel samt en lime og sættes i en hed ovn(220 grader i 10 min) Anrettes på et fad eller en tallerken med evt. lidt pasta eller lagt på linser

Tips:

Det er en rigtigt god fiskeret


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (18 stemmer)

Opskriften er vist 10128 gange,
og udskrevet 356 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Peter  -  0000-00-00 00:00:00
Kanon god fiskeret