Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lun rababerkage bagt med kokos

Lun rababerkage bagt med kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Stella Tandrup

Indsendt :


Lun rababerkage bagt med kokos, billede 4 Lun rababerkage bagt med kokos, billede 1 Lun rababerkage bagt med kokos, billede 2 Lun rababerkage bagt med kokos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 gram Rabarber renset vægt
225 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Dej:
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   


Opskrift:
Rabarberne lægges i et ildfast fad ca.(24x34 cm). Sukkeret drysses over. Dette sættes til side.

Imens røres sukker og margarine sammen i en skål æg røres i. mel bagepulver og kokosmel blandes i dejen. Det hele røres godt sammen og dejen fordeles over rabarberne.

Bages på 175 grader C i ca 50 minutter midt i ovnen. ALM.OVN ikke varmluft.

Tips:

Kan spises med :
creme fraiche, flødeskum eller vanille-is.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (50 stemmer)

Opskriften er vist 126482 gange,
og udskrevet 5181 gange.
Energi:
KJ total 22582 (5376 kcal)
KJ pr. Pers. 1881 (448 kcal)
Vægt ialt 1890 gram
Vægt pr. Pers. 157 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1194 KJ (284 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 15.4 gram
Kulhydrat 35.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sisse  -  2018-02-02 13:05:59
Kan fryses både før og efter ovn... så lav den klar. Frys den i fad. Tá den op et par timer før den skal bages. Sæt den i kold ovn.

  -  2017-06-23 20:30:58
Kan den bages dagen før?

mulle  -  2013-07-05 16:22:40
Den er meget nem at lave og smager virkelig godt

Stephanie  -  2012-06-21 14:34:39
Super god kage ! alle mine venner og veninder elsker når jeg laver den ! :-D

Famian  -  2012-05-13 21:21:01
Helt fantastisk! Og meget nem at lave. Kan varmt anbefales.

Pia M  -  2011-07-27 21:08:32
Hurtig at lave, og smager fantastisk - især med vinrababer! Skal helt sikkert lave den igen.

Rikke  -  2010-06-08 19:51:10
Har bagt den to gange, med stor succes begge gange. Den smager også godt med andre bær i f. eks jordbær og rababer.

Margit  -  2009-07-05 08:03:29
Jeg har for første år, bagt denne dejlige rabarberkage ret mange gange, og hver gang har det været til stor glæde for gæster og os selv. Creme Fraiche til, hvor der kommer vaniliekorn fra en stang vanilie og så en smule sukker eller vanilie sukker. dejlig og billig spise.

Benthe  -  2009-06-18 18:01:24
Jeg havde ikke rababer nok og erstattede derfor halvdelen med jordbær og et drys vanilie. Utrolig lækkert.

  -  2009-06-18 15:48:03
hej.. hvordan tilbereder man rabarberne inden,, skal alt "skallen" af. Hilsen Allan

Trine og Line  -  2009-05-31 17:22:34
Svær at smøre dejen ud over rabarberne! :-)

Maiken  -  2009-03-06 11:00:37
Vi havde meget lidt alm. sukker så jeg brugt rørsukker til at komme over rababerne og lidt mindre sukker i dejen. Smagte stadig helt fantastisk!

binepigen  -  2008-07-22 16:44:24
Lækker lækker, men er bedst frisk fra ovn, da den er lidt våd i det. Vi fik vanille is til nums! Var for smattet dagen efter.

Jette Piil  -  2008-06-03 21:18:20
Jeg har prøvet at fryse den i bagt tilstand og så lune den ved servering. Fungerer fint. Har prøvet at lave en diabetes udgave, hvilket også lykkedes

  -  2008-05-30 14:26:43
tror i at denne kage kan fryses

Stine  -  2007-05-28 15:29:19
jeg lavede kagen med kun 350 g rabarber. Dette virker fint, men jeg kunne godt bruge lidt mere dej. Så jeg tror sagtens, at man kan bruge 350 g rabarber og sammen mængde dej, som beskrevet ovenfor. ellers super opskrift

Heidi  -  2007-05-26 16:45:53
Den er super nem og smager dejligt creme fraiche til er prikken over iét.

Jannie  -  0000-00-00 00:00:00
kanon lækker kage - meget nem at lave

Bente Øster  -  0000-00-00 00:00:00
Super god er nem at lave mine børn er vilde med den