Lun rababerkage bagt med kokos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
700 gram Rabarber renset vægt
225 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Dej:
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Energi:
KJ total 22582 (5376 kcal)
KJ pr. Pers. 1881 (448 kcal)
Vægt ialt 1890 gram
Vægt pr. Pers. 157 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1194 KJ (284 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 15.4 gram
Kulhydrat 35.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)