Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kransekagetop 03

Kransekagetop 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 15 Pers.
KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Me

Indsendt :


Kransekagetop 03, billede 4 Kransekagetop 03, billede 1 Kransekagetop 03, billede 2 Kransekagetop 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Ren rå marcipan
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
   
Opskrift:
skær marcipanrullen ud i tykke skiver og bland det med en smule flormelis ad gangen. tilsæt langsomt æggehviden, brug ikke den hele fra start da kransekagen så kan blive umulig at arbejde med. når du har æltet det hele godt rundt, skal det i køleskabet i ca. 5-15 minutter.

imens skal du klippe 8 snore, hvoraf den første skal være 10 cm., den næste 13 cm., 16 cm., osv.

tag kransekagen ud af køleskabet og tril den til en pølse der skal være 2 cm. tyk. mål med snoren, skær skråt, sæt ringen sammen, og sæt den på en bradepande foret med bagepapir. bages i 7-8 min. ved 200 grader C. alm. ovn. serveres pyntet med glasur og konfekt ved en fest eller til nytårsaften.

Tips:

Efter den har bagt i 3-4 min. skal du tage pladen ud og vende den, hvorefter den får de sidste minutter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kransekagetop

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (15 stemmer)

Opskriften er vist 54244 gange,
og udskrevet 1010 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 13439 (3199 kcal)
KJ pr. Pers. 895 (213 kcal)
Vægt ialt 730 gram
Vægt pr. Pers. 48 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1841 KJ (438 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 18.2 gram
Kulhydrat 61.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2011-01-03 07:58:07
Vi bagte ringene i en alm. ovn, her skulle de have 5 minutter mere end der står.

Anton petersen  -  2009-12-29 20:39:38
hvad skal man bruge først ????

sanne  -  2007-12-30 21:12:46
Hvem bager rå marcipan? Ifølge opskriften kommer der florsukker og æggehvide i marcipanen...!

line  -  2007-12-30 14:10:18
hvorfor må man ikke bage rå marcipan

mig  -  0000-00-00 00:00:00
den lyder god

bageren  -  0000-00-00 00:00:00
man må ikke bage rå marcipan.

Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
Mon ikke der er noget galt med din ovn siden du er nødtil at vende pladen for at bage kransene jævnt?