Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hurtig kotteletter i fad

Hurtig kotteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Duts

Indsendt :


Hurtig kotteletter i fad, billede 4 Hurtig kotteletter i fad, billede 1 Hurtig kotteletter i fad, billede 2 Hurtig kotteletter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Fadkoteletter fadkoteletter vejer ca. 100 gram stykket
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 glas Champignon, glas 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
150 gram Bacon i tern
5 dl. Madlavningsfløde 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:
Krydr kødet med salt og peber på begge sider og brun dem på panden, ca. 2 minutter på begge sider. Put dem i et ovnfast fad.

Steg bacon på panden.

Hæld hakkede tomater oven på koteletterne og hæld vandet fra champignon og tilsæt den også.

Til sidst kommes bacon på, tilsæt så fløden og drys med salt og peber. Sættes i ovn på 180 grader C. alm. ovn i ca.45 minutter.

Serveres med ris.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (73 stemmer)

Opskriften er vist 126415 gange,
og udskrevet 5045 gange.
Energi:
KJ total 10453 (2488 kcal)
KJ pr. Pers. 2613 (622 kcal)
Vægt ialt 1820 gram
Vægt pr. Pers. 455 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 574 KJ (136 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 10.2 gram
Kulhydrat 2.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Panigpak  -  2011-01-13 19:55:41
Jeg vil også prøve at lave det men jeg laver det for del lyder så nemt så vi får varieret kotteletter, jeg laver også grønsager til.

Mig :)  -  2009-09-26 13:31:34
Mmh , det ser rigtig lækkert ud :) Skal lave den i morgen . Og til " - " man kan sagtens prøve sig frem med andre ting i denne ret uden den bliver ødelagt! Det er helt fint at de giver os andre inspriation :)

Mette  -  2009-04-26 17:17:56
Den ser super lækker ud. Det laver jeg til min datter (2 1/2) og jeg i morgen. Vil dog putte ost på kotteletterne :) -Syntes det er fint med glas champignoner, det er jo ikke alle som har tid til at lave en stor portion og fryse dem (Som en tidligere skrev)

KHA  -  2009-03-15 16:18:28
Så er der igen brugt champignon fra glas. Det kan efter min mening ødelægge enhver ret. Det er ikke svært at bruge friske champignon. Når der er tilbud, køber jeg mange og laver nogle i skiver, andre i både (bruger æggedeleren til begge). Når de er stegte og lidt afkølede kommer jeg en tsk. citronsaft og en spk. soyasauce ved (til ca. 400 gr.) og rører godt rundt. Derefter laves portionspakker i film eller små plastposer og lægges i fryseren. Så er der altid velsmagende champignon til sovs, leverpostej eller andet.

  -  2008-06-08 17:22:52
ja bbare put i og ødelæg hele ideen med retten

Nina  -  2008-05-23 17:44:21
Jeg puttede et halvt løg i og det gjorde altså også noget og så revet ost på toppet :) 10 herfra ;)

Lene&Musling  -  2008-04-01 15:55:55
Helt Fantastisk !.. Rigtig Go' Til Børn. Helt Genialt !.. <'33

sh  -  2008-01-23 06:36:37
dejlig dejlig dejlig mad må man sige fin ide med grøntsager til 10 her fra

Melle  -  2008-01-21 18:09:51
Rigtig god ret... man kan tilsætte mange forskellige grøntsager... Jeg bruger squas, rødpeber og forårsløg. Der kan også tilsættes cocktail pølser.

Søren  -  2007-06-04 18:35:12
helt kanon, dejligt nemt smager godt

katja...  -  2006-12-17 17:32:29
Kanon opskrift... Vildt lækkert...

Ulla  -  0000-00-00 00:00:00
Jamen dog, det var det en helt forrygende ret:-)

karen  -  0000-00-00 00:00:00
det lyder lovende så nu prøver jeg den