Cumberlandpølser med tranebærsennep

Cumberlandpølser med tranebærsennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.cumberland-pølser
1-2 spsk.dijonsennep
3 spsk.tranebærsauce
1-2 tsk.sukker efter smag
0.5-1 tsk.rødvin
 
Opskrift:
Tænd grillen.
Steg pølserne over middelvarme i 6-8 minutter på hver side, eller indtil de er gyldenbrune.

Imens røres senneppen sammen med tranebærsauce, og sukker og eddike røres i.

Server pølserne rygende varme med tranebærsennep

Tips:

Hvis du ikke kan få cumberlandpølser, kan du bruge en anden kødfuld pølse med krydderurter. Kalkunpølser er særlig gode med tranebærsennep.





karakterer:
Opskriften er vist 11692 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu