Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Peberrodssmør

Peberrodssmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kryddersmør

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 smør
 peberrod
 salt
 evt.citronsaft
 
Opskrift:
Stil smørret lunt, så det er let at arbejde med. Rør det op i en skål med friskrevet peberrod efter smag. Smag det til med lidt salt og evt. lidt citronsaft. Hvis de vil have smør til flere gange kan de pakke smørret i et stykke pergament og rulle det som en pølse. Læg denne i køleskabet og skær skiver af, når de har brug for det.

Tips:

Peberrodssmør er velegnet til oksekød, kalv og fjerkræ.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6900 gange,
og udskrevet 81 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

kokkeskolen Hillerød  -  2014-03-04 11:50:30
Smørret kan pyntes med kørvel/timian til fiskeanretninger