Fløderuller med nødder

Fløderuller med nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Flødeskumskager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
80 g.nøddekerner
75 g.sukker
80 g.smør
0.75 dl.mørk sirup
75 g.hvedemel
 
 Fyld:
2.5 dl.piskefløde
50 g.bitter chokolade
 
 Pynt:
 Flødeskum
 høvlet chokolade
 
Opskrift:
Hak nødderne, kom sukker, smør og sirup i en gryde og varm det til kogepunktet, tilsæt nødder og mel og rør det i. Lad det bage sammen i 2 min. tag gryden af og lad dejen køle lidt af.

Del dejen i 16 kugler, der sættes på en bageplade belagt med bagepapir, tryk dem flade og sørg for, at der er god afstand imellem dem, da de løber ud og bliver dobbelt så store. Bag kagerne på midterste rille ved 200 grader i 4-7 min til de er gyldne.

Lad dem stå et øjeblik og rul dem så til ruller. Bliver de så stive, at du ikke kan rulle dem, så sæt dem et øjeblik i ovnen igen, til de er bøjelige og varme igen.

Pisk fløden, tag lidt fra til pynt. Hak chokoladen, bland halvdelen i flødeskummet og gem resten til pynt. Fyld rullerne med det kolde flødeskum og til slut pyntes med lidt flødeskum, der er sprøjtet igennem en tylle. Drys lidt chokolade på.

Dejen kan holde sig tre uger i køleskabet, tildækket.





karakterer:
Opskriften er vist 16546 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-27 13:47:04
Fint opskrift let at arbejde med