Middelhavspasta

Middelhavspasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
350 g.spaghetti
450 g.mellemstore rejer
2 fedhvidløg - finthakkede
0.5 dl.hønsebouillon
2 spsk.friskhakket basilikum eller 2 tsk. tørret
2 spsk.friskhakket koriander
0.5 tsk.fintahkket stærk chilifrugt
2 spsk.friskpresset citronsaft
 
Opskrift:
Kog spaghettien efter pakkens anvisninger, men udelad salt. Pil rejerne. Hak hvidløg, løg og urter fint. Hak chilifrugten og pres citronen. Opvarm hønsebouillonen i en wok eller på en pande. Tilsæt hvidløg og løg og lad det koge ca. 2 min. under omrøring. Tilsæt rejer, persille, basilikum, citronsaft og chilifrugt. Rør rundt ca. 5 min. Lad spaghettien løbe af i et dørslag og fordel den på tallerkener. Garnér med rejer og koriander og servér straks.

Tips:

Pr. portion: Kalorier 248 = 1045 kilojoule. Kylhydrat 26 g. Protein 32 g. Fedt 2 g (8%). Fibre 1 g.





karakterer:
Opskriften er vist 11564 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu