Braiseret pighvar

Braiseret pighvar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Braiseret pighvar, billede 4 Braiseret pighvar, billede 1 Braiseret pighvar, billede 2 Braiseret pighvar, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.pighvar
 
1 citron
100 g.salt
50 g.sukker
 
100 g.knoldselleri i tern
 
 persille
50 g.smør
 
Opskrift:
Stik huller i citronen med en strikkepind, og kog citronen med sukker, salt og vand på fuldt blus til den er så blød, at den kan trykkes sammen.

Del citronen i to, tag kødet ud og skær citronskallen i grove strimler.

Sellerien steges i brunet smør i en gryde.

Pighvaren renses, ordnes og skæres i trekantede stykker som brunes på begge sider.

De gyldenstegte stykker af pighvar lægges ovenpå sellerien, lidt vand tilsættes og bages i gryden ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter.

Til saucen smeltes smør i en lille gryde - plukket persille og citronen tilsættes, og saucen hældes over pighvaren ved servering.





karakterer:
Opskriften er vist 46105 gange,
og udskrevet 737 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu