Pighvarfilet med glacerede svampe

Pighvarfilet med glacerede svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 pighvarfilet a ca. 100 g
4 pæne store jomfruhummere
4 skivertørret skinke
12 markchampignons
20 perleløg
4 dl.rødvin
3 spsk.brun farin
1 spsk.balsamico
2 dl.hønsebouillon
2 spsk.rørsukker
1 spsk.citronsaft
4 bladebasilikum
1 spsk.smør
 
 Pynt:
 dild
 
Opskrift:
Rødvin-balsamico koges i en lille gryde med farin og småsimrer til den når en sirupsagtig konsistens. Rensede perleløg og champignon sauteres i en lille gryde med en anelse smør og tilsættes lidt rørsukker når de er næsten møre. Glaseres herefter med lidt hønsebouillon og smør. Til sidst tilsættes citronsaft.

Jomfruhummerhalerne soigneres og rulles ind i en tynd skive af skinke med friske basilikumblade. Disse steges sprøde på hed pande. Filet af pighvar steges på skindsiden og steges helt færdig på den side - dækkes lige inden med stanniol sådan at fisken får en dejlig sprød overflade.

Anret fisken på bund af de glaserede løg/svampe med jomfruhummer øverst og pynt med rødvinssirup omkring. Pynt til sidst med dild.


karakterer:
Opskriften er vist 13749 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu