Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pighvarfilet med glacerede svampe

Pighvarfilet med glacerede svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 pighvarfilet a ca. 100 g
4 pæne store jomfruhummere
4 skivertørret skinke
12 markchampignons
20 perleløg
4 dl.rødvin
3 spsk.brun farin
1 spsk.balsamico
2 dl.hønsebouillion
2 spsk.rørsukker
1 spsk.citronsaft
4 bladebasilikum
1 spsk.smør
 
 Pynt:
 dild
 
Opskrift:
Rødvin-balsamico koges i en lille gryde med farin og småsimrer til den når en sirupagtig konsistens. Rensede perleløg og champignon sauteres i en lille gryde med en anelse smør og tilsættes lidt rørsukker når de er næsten møre. Glaceres herefter med lidt hønsebouillion og smør. Til sidst tilsættes citronsaft.

Jomfruhummerhalerne soigneres og rulles ind i en tynd skive af skinke med friske basilikumblade. Disse steges sprøde på hed pande. Filet af pighvar steges på skindsiden og steges helt færdig på den side - dækkes lige inden med stanniol sådan at fisken får en dejlig sprød overflade.

Anret fisken på bund af de glacerede løg/svampe med jomfruhummer øverst og pynt med rødvinssirup omkring. Pynt til sidst med dild.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12887 gange,
og udskrevet 263 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu