Bratwurst-hotdogs

Bratwurst-hotdogs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
375 g.rødkål
1 løg
2 spsk.solsikkeolie
2 fedhvidløg knust
0.5 spsk.kommensfrø
1.25 dl.æblecidereddike
2 spsk.brun farin
 salt
 friskkværnet peber
6 bratwurst (tykke grillpølser)
 olie til pensling
6 hotdogbrød
 
 stærk sennep som tilbehør
 
Opskrift:
Skær rødkålen og løget i meget fine strimler med en skarp kniv eller brug en foodprocessor. Varm olien op i en stor kasserolle. Kom kål, løg og hvidløg i og stir-fry det i 5-6 minutter, til kålen er mørnet en smule.

Tilsæt kommensfrø og stir-fry i yderligere 1-2 minutter. Tilsæt eddike, farin, salt og peber. Bring kålen i kog, skru ned for varmen og lad den koge under låg i 25 minutter, til den er helt mør. Tag kålen af varmen og lad den blive helt kold.

Pensl pølserne let med olie og grille dem indirekte over middel varme i 16-18 minutter, til de er gennemstegte. Vend dem en gang under stegningen.

Smør lidt sennep på brødene, læg en stor skefuld rødkål på hvert og derefter en pølse. Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 20543 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-24 11:42:20
LÆKKER