Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tandoorikylling med indisk karry

Tandoorikylling med indisk karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
1 fersk kylling
400 g.hvidkål
2 gulerødder
1 lille purløg
2 grønne peberfrugter
2 fedhvidløg
2 spsk.karry
2 tsk.paprikapulver
4 skiver ananas
5-6 spsk.lage fra ananas
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Steg kyllingen i en forvarmet ovn (225°C) i ca. 40-50 min. Skær hvidkål, gulerødder og purløg i fine strimler. Skær paprikaen i stykker. Svits hvidkål og gulerødder i smør i ca. 7-8 min. ved svag varme. Tilsæt derefter purløg, paprika, hvidløg, karry og paprikapulver. Svitses yderligere 7-8 min. Skær ananas i stykker og tilsæt denne. Hæld lidt lage fra ananas i. Smages til med salt og peber. Lad det hele gennemvarme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (11 stemmer)

Opskriften er vist 14469 gange,
og udskrevet 268 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Torben C  -  2016-09-19 13:07:56
Dette skal da nok smage godt. Men det har absolut intet med tandoori-kylling at gøre :-)

Laura  -  2008-11-10 09:47:58
Det må være en porre hvis den skal svitses med så længe - det kan være en svedisme eftersom porre hedder purjolök på svensk! Mvh

Helle  -  2006-12-09 17:36:09
Smagen er ok, men opskriften har fejl. Jeg tror ikke det er purløg der menes

Morten  -  0000-00-00 00:00:00
Det Smager rigitigt godt.. Mums