Stegt karrykylling med kokos

Stegt karrykylling med kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hel kylling
1 spsk.smør
1 løg finthakket
1-2 tsk.karry
1 spsk.hvedemel
2.5 dl.lys bouillon
 
 Marinade:
1 spsk.citronsaft
1 cm.frisk ingefær
1 tsk.gurkemeje
0.5 tsk.chilipulver
25 g.kokosmel
2 spsk.olie (sesamolie)
 
 Tilbehør:
120 g.basmatiris
 Der kan evt. serveres ristede bananer til
 
Opskrift:
Citronsaft, reven ingefær, gurkemeje, karry, chilipulver, olie og kokosmel røres sammen. Rengør kylling og skyl den godt indeni med koldt vand. Skær kyllingen i 6-8 stykker og læg kødstykkerne i marinaden. Lad dem trække i 1 time (imens kan der ses tipskamp). Kødstykkerne tages op og duppes tørre med et stykke køkkenrulle. Brun kødstykkerne af sammen med karry, skru ned for varmen, drys ca. 1 spsk hvedemel i og tilsæt herefter marinade og bouillon. Lad kyllingestykkerne stege møre ved svag varme under låg i ca. 35 min. Serveres med basmatis og eventuelt med ristede bananer.





karakterer:
Opskriften er vist 7440 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu