Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Skær den alleryderste lille tip af vingerne og tør dem med køkkenrulle. Bland dem op i marinaden og lad dem marinere i 12-24 timer i køleskabet.
Lad overskydende marinade dryppe af og grill dem under en forvarmet grill i 15-20 minutter.
Serveres varme.
Salsa:
Tomaterne skæres i små terninger og resten af ingredienserne blandes.
Serveres med et godt brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 8710 gange, og udskrevet 134 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider