Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprængt, grillet frilands kyllingebryst

Sprængt, grillet frilands kyllingebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 sprængte bryster af frilandskylling (De kan få slagteren til at hjælpe Dem)
 
 Peberrod supreme:
4 dl.hønsebouillon (bouillonterning + vand)
2.5 dl.piskefløde
1 citron
1 løg
125 g.friskreven peberrod
20 g.usaltet smør
100 g.usaltet smør
 salt
 hvid peber fra mølle
 
 Rodfrugt-ratatouille:
1 gulerod
0.5 lille knoldselleri
1 lille porre
1 løg
1 pastinak
 frisk timian
 salt
 hvid peber fra mølle
1 dl.solsikkeolie
 
 Yderligere:
800 g.friskpillede aspargeskartofler
1 bdt.friskhakket persille
 
Opskrift:
Peberrod supreme:
Løget hakkes fint og sauteres af i 20 gram smør uden at brune. Citronskal -og saft nedkoges i løgene et øjeblik. Hønsebouillon tilsættes og reduceres til det halve. Fløden tilsættes og saucen koges cremet. Peberroden tilsættes, saucen smages til med salt og peber og monteres til sidst med smør.

Rodfrugt-ratatouille:
Alle rodfrugterne renses og skæres i grove tern. Solsikkeolie opvarmes i sautépande og grønsagerne sauteres hurtigt deri. Krydres med salt og peber samt frisk timian.

Kyllingebrysterne grilles på grill-pande, så der dannes et mønster. Færdigsteges i en 225 grader C varm ovn i ca. 5 minutter.

Anretning:
Serveres med friskpillede aspargeskartofler drysset med persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9124 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu