Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprængt kylling med peberrodscreme

Sprængt kylling med peberrodscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 Skrabekylling
 
 Lage:
60 g.eller 6 spsk fint salt
40 g.eller 4 spsk sukker
1 grentimian
3 fedhvidløg
2 laurbærblade
1 l.kold vand
 
 Peberrodscreme:
2.5 dl.piskefløde - pisket til skum
1 spsk.friskrevet peberrod efter smag
1 spsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
Opskrift:
1 dag:
Bland alle ingredienserne til lagen og kog den op et kort øjeblik. Læg kyllingen i den nedkølede lage. Dæk godt til og lad den salte i køleskab i ca 24 timer.

2. dag:
Efter saltningen: Kom kyllingen i rent og koldt vand og lad den småkoge ca 90 min., til kødet let kan løsnes fra benet. Server kyllingen lun eller kold med peberrodscreme og sauce tilsmagt sennep.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9704 gange,
og udskrevet 203 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

kalle c  -  2009-04-25 11:54:37
Prøv denne opskrift hvis du skal have en let frokost med nogle venner her i sommeren. Prøv så at koge den i øl, og lad den stå og blive kold. Uhm i en god salat skåret i småstykker