Safrankylling pullao

Safrankylling pullao, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.langkornede ris hvide
4 spsk.ghee
0.5 tsk.stødt safran
1 Kanelstang
3 nelliker
2 kardemommekapsler let knuste
2 spsk.lyse rosiner
2 spsk.smuttede mandler
500 g.kyllingebryst uden skind i tern
 
Opskrift:
I en tykbundet gryde svitses risene i halvdelen af ghee, til de er dækket af fedtstof. Tilsæt safran, krydderier og 7½ dl koldt vand. Læg låg på og bring det i kog. Dæmp varmen og kog uden at løfte låget i 20 min. Rist rosiner, mandler og kødet i det resterende ghee. Rør dette i risene og lad det trække i 5 min inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 6547 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu