kardemommekapsler let knuste2 kardemommekapsler let knuste
2
spsk.
lyse rosiner2 spsk. lyse rosiner
2
spsk.
smuttede mandler2 spsk. smuttede mandler
500
g.
kyllingebryst uden skind i tern500 g. kyllingebryst uden skind i tern
Opskrift:
I en tykbundet gryde svitses risene i halvdelen af ghee, til de er dækket af fedtstof. Tilsæt safran, krydderier og 7½ dl koldt vand. Læg låg på og bring det i kog. Dæmp varmen og kog uden at løfte låget i 20 min.
Rist rosiner, mandler og kødet i det resterende ghee. Rør dette i risene og lad det trække i 5 min inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5514 gange, og udskrevet 105 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider