Porrekylling

Porrekylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
0.5 fersk kylling
 smør
 soya
1 grøntsags bouillonterning
 purløg
 persille
 citronsaft
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingen pensles med lidt smør, soya, salt og peber. Steg kyllingen i en forvarmet ovn (225° C) i ca. 35-40 min. Skær kartoflerne i stave og kog dem i 5 dl grøntsagsbouillon. Efter ca. 10 min. tilsættes skiveskåret porre samt lidt finthakket persille, og der smages til med citronsaft og hvid peber. Lad blandingen koge i yderligere 5-10 min. før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 6270 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Der sKAL LIGE STÅ PORRE I STEDET FOR PURLØG...;-)