purløg alt på nær det groveste grønne1 purløg alt på nær det groveste grønne
1
ds.
hele tomater1 ds. hele tomater
4
halve fersken fra dåse4 halve fersken fra dåse
(væden hældt fra) (væden hældt fra)
1
dl.
piskefløde1 dl. piskefløde
0.5
spsk.
hvedemel0.5 spsk. hvedemel
Opskrift:
Tag skindet af kyllingelårene. Kog bouillonen, tilsæt alle pebersorterne. Læg kyllingedelene i og kog ved svag varme under låg i ca. 10 minutter.
Skyl og skær purløgen groft. Lægges i gryden og koges yderligere 10 minutter. Hæld saften fra tomaterne og skær dem i skiver. Skær fersknerne i både. Pisk hvedemel sammen med fløde. Tilsæt jævningen i gryden og forsæt med at koge i 3 min. Vend forsigtigt tomater og ferskner i. Lad det hele blive gennemvarmt.
Smages evt. til med mere salt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4569 gange, og udskrevet 111 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider