Peberkylling med ferskner

Peberkylling med ferskner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 ferske kyllingelår
2.5 dl.hønsebouillon
1 knsp.cayennepeber
2 knsp.sort peber
2 knsp.hvid peber
0.5 tsk.salt
1 purløg alt på nær det groveste grønne
1 ds.hele tomater
4 halve fersken fra dåse
 (væden hældt fra)
1 dl.piskefløde
0.5 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Tag skindet af kyllingelårene. Kog bouillonen, tilsæt alle pebersorterne. Læg kyllingedelene i og kog ved svag varme under låg i ca. 10 minutter. Skyl og skær purløgen groft. Lægges i gryden og koges yderligere 10 minutter. Hæld saften fra tomaterne og skær dem i skiver. Skær fersknerne i både. Pisk hvedemel sammen med fløde. Tilsæt jævningen i gryden og forsæt med at koge i 3 min. Vend forsigtigt tomater og ferskner i. Lad det hele blive gennemvarmt. Smages evt. til med mere salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4703 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu