Rens peberfrugterne og halver dem. Svits kyllingelever og champignoner skåret i småstykker sammen med olie.
Bland den kogte ris i, tilsæt 2 dl bouillon og smag til med salt og peber. Kom de kogte peberfrugter i et smurt fad og fordel de øvrige ingredienser i peberen. Læg en skive ost over hver peberfrugt og gratiner retten i ovn ved 180 grader i ca. 15 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9716 gange, og udskrevet 239 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider