Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnstegte kyllinger med lever- og hjertesovs

Ovnstegte kyllinger med lever- og hjertesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kyllinger á 1200-1300 g
 Karry
 salt
 peber
75 g.smør
 
 Sovs:
 Kråse hjerte lever fra kyllingerne
50 g.smør
1 tsk.karry
1.5 dl.tør portvin
2 dl.piskefløde
2 dl.creme fraiche 18%
 
Opskrift:
Skyl og tør kyllingerne og del dem i halve. Krydr dem med karry, salt og peber og læg dem i ovnfast fad. Fordel smørret over dem. Stil kyllingerne i ovnen ved 230 grader i 50-60 min, til de er gennemstegte. Hak kyllingeindmaden fint. Svits karryen i gyldent smør i en gryde. Tilsæt den hakkede indmad, og lad den svitse med. Hæld portvin ved, og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og creme fraiche og lad sovsen småkoge, til den jævner. Smag til med salt og peber. Servér kyllingen med sovsen, løse ris og godt brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6314 gange,
og udskrevet 82 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu