Kråse hjerte lever fra kyllingerne Kråse hjerte lever fra kyllingerne
50
g.
smør50 g. smør
1
tsk.
karry1 tsk. karry
1.5
dl.
tør portvin1.5 dl. tør portvin
2
dl.
piskefløde2 dl. piskefløde
2
dl.
creme fraiche 18%2 dl. creme fraiche 18%
Opskrift:
Skyl og tør kyllingerne og del dem i halve. Krydr dem med karry, salt og peber og læg dem i ovnfast fad. Fordel smørret over dem.
Stil kyllingerne i ovnen ved 230 grader i 50-60 min, til de er gennemstegte.
Hak kyllingeindmaden fint.
Svits karryen i gyldent smør i en gryde. Tilsæt den hakkede indmad, og lad den svitse med.
Hæld portvin ved, og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og creme fraiche og lad sovsen småkoge, til den jævner. Smag til med salt og peber.
Servér kyllingen med sovsen, løse ris og godt brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6480 gange, og udskrevet 86 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider