Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Murgh Makhani - smørkylling

Murgh Makhani - smørkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1.2-1.5 kg.kylling flås og skæres i 8 stykker skær små snit i stykkerne eller prik dem med en gaffel
2 tsk.garam masala
1 spsk.korianderfrø stødt
2 cm.ingefærrod rives
6 fedfrisk hvidløg rives eller presses
1 tsk.stødt chili
1 tsk.sort kommenfrø
1 tsk.salt
5 hele grønne kardemommefrugter
7-9 hele sorte peberkorn
2 middelstore løg hakkes fint
75 g.smør
1 spsk.olie
1.5 dl.yoghurt naturel
3 spsk.tomatpuré
1.5 dl.vand
2 hele laurbærblade
1 spsk.tørrede bukkehornsblade (kasuri methi) smuldres med fingrene
1.5 dl.13% fløde
 
 Pynt:
4 spsk.frisk grøn koriander hakket
2 grønne chili uden frø hakkes fint
 
Opskrift:
Bland alle krydderier - undtagen laurbær og tørrede bukkehornsblade - yoghurten sammen med salt og tomatpuréen. Kom de udskårne kyllingestykker i og bland grundigt. Opvarm smør og olie i en stor gryde og steg løgene, til de er gyldenbrune. Skru ned for blusset. Kom derefter kyllingestykkerne i sammen med marinaden og steg det hele i 7 til 10 minutter. Hæld så vandet ved og tilsæt laurbærbladene sammen med de tørrede bukkehornsblade og lad retten småkoge i 30 til 35 minutter under jævnlig omrøring. Hæld fløden i og småkog yderligere 5 minutter. Pynt med frisk grøn koriander og finthakkede grønne chili.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 8082 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Klaus Skotte  -  2010-09-22 23:21:32
Retten er fra Indien/Pakistan