kylling flås og skæres i 8 stykker skær små snit i stykkerne eller prik dem med en gaffel 1.2-1.5 kg. kylling flås og skæres i 8 stykker skær små snit i stykkerne eller prik dem med en gaffel
2
tsk.
garam masala 2 tsk. garam masala
1
spsk.
korianderfrø stødt 1 spsk. korianderfrø stødt
2
cm.
ingefærrod rives 2 cm. ingefærrod rives
6
fed
frisk hvidløg rives eller presses 6 fed frisk hvidløg rives eller presses
1
tsk.
stødt chili 1 tsk. stødt chili
1
tsk.
sort kommenfrø 1 tsk. sort kommenfrø
1
tsk.
salt 1 tsk. salt
5
hele grønne kardemommefrugter 5 hele grønne kardemommefrugter
grønne chili uden frø hakkes fint2 grønne chili uden frø hakkes fint
Opskrift:
Bland alle krydderier - undtagen laurbær og tørrede bukkehornsblade - yoghurten sammen med salt og tomatpuréen. Kom de udskårne kyllingestykker i og bland grundigt.
Opvarm smør og olie i en stor gryde og steg løgene, til de er gyldenbrune. Skru ned for blusset. Kom derefter kyllingestykkerne i sammen med marinaden og steg det hele i 7 til 10 minutter.
Hæld så vandet ved og tilsæt laurbærbladene sammen med de tørrede bukkehornsblade og lad retten småkoge i 30 til 35 minutter under jævnlig omrøring. Hæld fløden i og småkog yderligere 5 minutter.
Pynt med frisk grøn koriander og finthakkede grønne chili.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 8230 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Klaus Skotte - 2010-09-22 23:21:32 Retten er fra Indien/Pakistan
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider