stor friskslagtet kylling1 stor friskslagtet kylling
1.5
dl.
olivenolie1.5 dl. olivenolie
Urtesalt Urtesalt
peber peber
1
løg1 løg
1
laurbærblad1 laurbærblad
2
hele nelliker2 hele nelliker
Opskrift:
Del den rensede kylling i 4-6 stykker, løsn skindet ved kanterne og pil det af.
Rør en marinade af olivenolie, urtesalt, peber, hvidløg, fint hakket løg, knust laurbærblad og nelliker.
Hæld marinaden over kyllingestykkerne og lad dem stå køligt i 2 timer. Vend dem en gang i mellem.
Tag kyllingestykkerne op af marinaden og brun dem på panden et par min. Læg dem i et smurt ildfast fad og hæld igen marinaden over.
Sættes i ovnen i ca. 50-60 min. ved 225 grader.
Servér blancheret spinat og en stor skål salat til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(12 stemmer)
Opskriften er vist 8362 gange, og udskrevet 99 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider