Kyllingeragout
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingekød og suppepulver røres sammen i en skål. Spiskefulde af farsen formes til boller.
Olie varmes i en tykbundet gryde. Svits bollerne for jævn varme i et enkelt lag i 5 min., eller til de er brunede på alle sider. Tages op - afdryppes på køkkenrulle. Kom løg, kartofler og gulerødder i gryden. Svits under omrøring for jævn varme i 5 min., eller til de er let brunede. Tilsæt vin, vand og fløde. Læg kyllingeboller tilbage i gryden - bringes i kog, varmen dæmpes, og retten simrer uden låg i 20 min, eller til grøntsager er møre og saucen kogt ind og jævnet. Rør jævnligt. |
|
Opskriften er vist 37554 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-09-13 20:33:53 Vi brugte et brev blomkål suppepulver fra knor, 50 g. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne