Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingemørbrad som vildt

Kyllingemørbrad som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12-16 kyllingefilet
 salt
 peber
1-2 spsk.smør eller olie
1 usprøjtet appelsin
3 dl.kraftig hønsebouillon
3 spsk.ribsgelé
2 spsk.tør sherry
0.5 tsk.stødt ingefær
1 tsk.soya
1 tsk.majsstivelse
1 spsk.dijonsennep
0.5 dl.ribs (evt. frosne)
 
Opskrift:
Skræl appelsinen tyndt (kartoffelskræller) . Skær skrællen i strimler og pres appelsinen. Kyllingekødet krydres og brunes herefter i fedtstoffet. Tilsæt bouillon, gele, ingefær, soya, sherry, appelsinskal og -saft. Kog kødet over svag varme i ca. 10 min. Jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand og lad den koge igennem. Smag saucen til med sennep.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7164 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu