Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingelever i cider- og sennepssauce

Kyllingelever i cider- og sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.kyllingelever
1.5 spsk.hvedemel
2 dl.æblecider
2 spsk.æblecidereddike
2 tsk.dijonsennep
0.5 tsk.salt
1 knsp.hvid peber
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skær kyllingeleveren i mindre stykker. Brunes i smør på en stor stegepande ved høj varme. Hvedemelet drysses over. Lad det simre i ca. 1 minut. Under omrøring tilsættes cider og vineddike. Rør sennep, salt og peber i. Koges ved svag varme i ca. 5 minutter eller til leveren er gennemkogt. Koges færdig i yderligere et par minutter under omrøring.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8691 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu