Rør en fars af kyllingekød, presset hvidløg, reven fennikel, salt, peber, paprika, pesto og finthakket persille. Med en spiseske formes små farsboller som lægges til side. Bland ingredienserne til saucen i en stor pande og varm den igennem et par minutter ved høj varme og under omrøring. Skru ned og tilsæt kødbollerne og lad dem småkoge i tomatsaucen i ca. 20 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 16842 gange, og udskrevet 215 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider