pæn stor friskslagtet kylling1 pæn stor friskslagtet kylling
2
løg2 løg
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1
rød peberfrugt1 rød peberfrugt
1
gul peberfrugt1 gul peberfrugt
2
spsk.
olie2 spsk. olie
2
spsk.
middelstærk karry2 spsk. middelstærk karry
1
tsk.
koriander1 tsk. koriander
0.5
tsk.
stødt spidskommen0.5 tsk. stødt spidskommen
1
tsk.
ingefærpulver1 tsk. ingefærpulver
1
knsp.
cayennepeber1 knsp. cayennepeber
1-1.5
tsk.
salt1-1.5 tsk. salt
1
ds.
hakkede flåede tomater1 ds. hakkede flåede tomater
1
dl.
vand1 dl. vand
Tilbehør: Tilbehør:
Løse ris Løse ris
Bananer skåret i skiver og dryppet med citron Bananer skåret i skiver og dryppet med citron
Kokosmel Kokosmel
Saltede jordnødder Saltede jordnødder
Chutney Chutney
Opskrift:
Del kyllingen i mindre stykker og fjern skindet. Pil løg og hvidløg og skær dem i skiver. Skær peberfrugterne i strimler. Varm olien i en gryde eller sauterpande og kom løg, hvidløg og alle krydderierne ned i olien. Svits under jævnlig omrøring, til løgene næsten er møre. Tilsæt tomaterne med væde og lad det koge op.
Kom kyllingestykker og peberfrugter i gryden. Kog det småt ca. 45 min. under låg, til kyllingen er mør, spæd med lidt vand, hvis det ser tørt ud.
Kog risene og kom evt. lidt gurkemeje i kogevandet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(28 stemmer)
Opskriften er vist 38742 gange, og udskrevet 940 gange.
Kommentarer
østerbyskole - 2007-11-20 09:04:37 det er læggert
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider