Chokoladekage i bradepande med chokoladestykker og nødder

Chokoladekage i bradepande med chokoladestykker og nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maj05

Indsendt :      Red:

Chokoladekage i bradepande med chokoladestykker og nødder, billede 4 Chokoladekage i bradepande med chokoladestykker og nødder, billede 1 Chokoladekage i bradepande med chokoladestykker og nødder, billede 2 Chokoladekage i bradepande med chokoladestykker og nødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
450 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
2 dl. Ymer naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Smør og sukker røres blødt. Æggene røres i, ét ad gangen.

Melet blandes med bagepulver, kakao, hakket chokolade og nødder.

Mel og ymer vendes i dejen.
Dejen hældes i en smurt bradepande (ca. 23x33) Bages ca. 50 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage

karakterer:
Opskriften er vist 122799 gange,
og udskrevet 3748 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (59 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 35687 (8497 kcal)
KJ pr. Pers. 2973 (708 kcal)
Vægt ialt 2160 gram
Vægt pr. Pers. 180 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1652 KJ (393 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 23.7 gram
Kulhydrat 40.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jane  -  2016-09-23 00:30:45
Min tilføjelse er: spar 100 gr sukker og 100 gr fedt. Tilføj 5 spsk mere kakao og en dl mere yougurt (jeg bruger græsk youghurt 0 % fedt, så er den hjemme med lidt mindre til dellerne

  -  2015-12-15 18:17:07
rigtig dejlig kage brugt yorhurt med pære banan i stedet men dejlig svampet og god smag pyntet med glasur og nødder til jule hygge i rideklubben mums

Meena   -  2015-10-15 22:32:08
Bagte denne her kage idag. Blev virkelige virkelige god :)

Maria  -  2011-12-14 19:13:53
Jeg har undret mig lidt over denne opskrift, for skal der virkelig så meget smør/margarine i? Jeg har selv en anden kage opskrift til en helt admendlig bradepande, og der skal kun 2040 Gram til 6 æg. Kan det virkelig passe, at der skal så meget i? Jeg skal alligevel til at lave kagen, så der må jeg så se, hvad det bliver til? - Knus.

nicky  -  2011-08-22 11:56:27
fantastisk kage, har dog droppet nødderne og ymer, og tilføjet 400g chokolade.... fantastisk med et stykke is til... den får dobbelt 5 af mig.

victor  -  2011-06-14 16:30:51
mega god kage her fra (12)

suffe  -  2011-03-15 21:40:21
Regner med at lave den her kage til min klasse men nogen som har prøvet ikke at putte ymer og nødder i fordi tror jeg prøve at lave den uden det og putter så til sidst lidt hvid glasur på god ide eller hvad? HJÆLP :)

Johanne  -  2011-02-11 22:09:55
Lækker kage.. Super med lidt kaffe, kokos og ekstra chokolade..

Annette  -  2010-03-30 15:25:53
Jeg smelter smøret i gryde. Nødder og chokolade kommer jeg i plastpose og knuser med en kødhammer.

  -  2009-10-25 12:43:01
Lavede kagen, smager dårligt og blev muggen efter 1 døgn

  -  2009-10-25 12:42:19
Skal smøret smeltes eller er det bare fast smør der røres sammen med sukker? Deet tager så lang tid..

ayse  -  2009-06-12 21:54:34
Det lyder til at være en rigtig god opskrift, den vil jeg prøve at lave sammen med min mor (9 år)

lykke  -  2008-10-02 12:00:31
man kan sagtens nøjes med at bruge 300 g. smør og 300 g. sukker, hvis man ønsker en mindre fed kage. men rigtig dejlig opskrift

Christian  -  2008-02-27 20:29:46
Jeg har lavet denne kage - dog med 200 gram chocolade fra Rema og 68 gram Daim "chocoladebar" dog ingen hasselnødder.... den ser lovende ud, men jeg har smagt et lille stykke af skorpen, og det smagte lidt kedeligt... Jeg kan ikke smagte kagen ordenligt før i morgen, da det er til "klassens tid" ;-). Jeg har så lagt et 3 cm tykt lag glasur oven på kagen, men det er jo en helt anden snak.... :D

svend åge  -  2008-02-03 18:10:21
jeg skal til at bage kagen og synes den ser ud som om, at den har en god konsistens, hvilket er dejligt. ser frem til at smage den :)

jane  -  2007-11-20 13:04:04
hold op den smager godt... jeg putte godt 3 dl ymer i det bliver dne ikke minder god af smiler

Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
...En dejlig kage og der er meget af den

Anne  -  0000-00-00 00:00:00
super god kage der holder sig frisk i flere dage