mørk chokolade (lidt bitter)150 g. mørk chokolade (lidt bitter)
100
g.
flåede tomater100 g. flåede tomater
sukker sukker
salt salt
Opskrift:
Kødet koges i letsaltet vand til det er mørt (15-20 min. alt efter stykkernes størrelse). Kom lidt Emilios spice (bouillon) i vandet.
Chili, hvidløg, løg, tortilla, rosiner, mandler, halvdelen af sesamfrøene, nelliker, kanel og chokolade sauteres i smørret.
De flåede tomater tilsættes, hvorefter det koger 5-10 min.
Blandingen pureres med lidt af "suppen" fra det kogte kylling.
Koges op igen og smages til med salt og sukker.
Kyllingestykkerne tilsættes og det hele koges yderligere 10 min.
Serveres i gryden med resten af sesamfrøene over.
Kan evt. serveres med guacamole eller mexicanske ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7377 gange, og udskrevet 117 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 hvilken fest for en kylling
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider