Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling og kantareller

Kylling og kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kylling og kantareller, billede 4 Kylling og kantareller, billede 1 Kylling og kantareller, billede 2 Kylling og kantareller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kyllingebryster uden skind og ben
25 g.smør
3-4 skalotteløg
250 kantareller
 
1 spsk.hvedemel
3 dl.hønsebouillon
2 dl.piskefløde
 Salt
 peber
 
 Persilledrys
 
Opskrift:
Skær kyllingebryst i strimler, og brun dem i smør i en gryde. Tilsæt finthakkede skalotteløg og rensede kantareller. Lag det stege ca. 3 minutter.

Rør melet i, og spæd med bouillon og fløde. Lad det simre 10 minutter.

Smag til med salt og peber og servér med persilledrys, ris og brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (16 stemmer)

Opskriften er vist 28756 gange,
og udskrevet 761 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sofie  -  2011-08-11 21:00:33
Det smagte rigtig lækkert med spaghetti til. Et lille tip, selvom det lyder mærkeligt; put en halv tsk. fuld eddike i. Det gør smagen mere rung og fyldig. Man kan overhovedet ikke smage det sure.

Mette  -  2011-01-11 20:07:35
VibekeN Tørrede svampe skal blødes op i kogende varmt vand i ca. 20 min :)

VibekeN  -  2009-12-07 09:08:07
Min søster plagede om at jeg skulle lave denne ret igen, så det gør jeg igen i aften :) Men tænkte lige på, at stort set er alle indgredienserne basis vare som man har i sit køkken, svampene er lidt omstændige at få fat i.. så hvis man køber tørrede svampe, hvordan skal man så forholde sig til opskriften? Og hvor længe skal sådan nogle fyre blødes op?

VibekeN  -  2009-11-24 20:26:53
Super lækkert og mætter godt med fuldkornspasta. Jeg brugte lidt mere vand og maizena til at jævne med. Det gav en lækker tyk cremet sovs. Et par dråber sovsekulør gør sovsen eksrta lækker for øjnene :)

Per  -  2008-01-06 19:26:53
Frisk kantareller kan børstes af og fryses rå.

winnie  -  0000-00-00 00:00:00
Go ret ,vi synes alle 3 det smagte godt.