Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling og abrikoser

Kylling og abrikoser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kyllingebryster med skind
15 g.smør
1 løg
1 fedhvidløg
1 dl.hvidvin
4 friske abrikoser
1 dl.hønsebouillon
 Salt
 peber
 Majsstivelse til jævning
 
Opskrift:
Drys kyllingebryseterne med salt og peber, og brun den i en gryde med smør. Tilsæt finthakket løg og hvidløg. Vend abrikosbåde i og spæd med vin og bouillon. Lad retten simre under låg i ca. 10 min. Smag til med salt og peber. Jævn med majsmel udrørt i lidt vand og servér med kogte ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6107 gange,
og udskrevet 104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu