kyllingebryster med skind2 kyllingebryster med skind
15
g.
smør15 g. smør
1
løg1 løg
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
1
dl.
hvidvin1 dl. hvidvin
4
friske abrikoser4 friske abrikoser
1
dl.
hønsebouillon1 dl. hønsebouillon
Salt Salt
peber peber
Majsstivelse til jævning Majsstivelse til jævning
Opskrift:
Drys kyllingebryseterne med salt og peber, og brun den i en gryde med smør. Tilsæt finthakket løg og hvidløg.
Vend abrikosbåde i og spæd med vin og bouillon.
Lad retten simre under låg i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
Jævn med majsmel udrørt i lidt vand og servér med kogte ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6261 gange, og udskrevet 113 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider