Kylling med tomat og champignon

Kylling med tomat og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kylling med tomat og champignon, billede 4 Kylling med tomat og champignon, billede 1 Kylling med tomat og champignon, billede 2 Kylling med tomat og champignon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kylling
 Smør
 olie
 Salt
 peber
 hvedemel
2 løg
1 fedhvidløg
1 ds.tomatpuré
1 dl.hvidvin
1 dl.bouillon
1 bdt.persille
 Timian
1 laurbærblad
1 bk.champignon
 Ris
 
Opskrift:
Kyllingen renses, parteres, vendes i mel tilsat salt og peber, og brunes i en blanding af smør og olie.

Løg og hvidløg svitses sammen med kyllingen. Tilsæt hvidvin, bouillon, tomatpure, hakket persille, timian og laurbærblad og lad retten simre 1 time.

Champignonerne brunes på en pande og tilsættes efter tre kvarter.

Serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 20092 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu