| |
|
Kylling med tomat og champignon
Kylling med tomat og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | kylling1 kylling | | | Smør Smør | | | olie olie | | | Salt Salt | | | peber peber | | | hvedemel hvedemel | 2 | | løg2 løg | 1 | fed | hvidløg1 fed hvidløg | 1 | ds. | tomatpuré1 ds. tomatpuré | 1 | dl. | hvidvin1 dl. hvidvin | 1 | dl. | bouillon1 dl. bouillon | 1 | bdt. | persille1 bdt. persille | | | Timian Timian | 1 | | laurbærblad1 laurbærblad | 1 | bk. | champignon1 bk. champignon | | | Ris Ris | | | |
| |
Kyllingen renses, parteres, vendes i mel tilsat salt og peber, og brunes i en blanding af smør og olie.
Løg og hvidløg svitses sammen med kyllingen.
Tilsæt hvidvin, bouillon, tomatpure, hakket persille, timian og laurbærblad og lad retten simre 1 time.
Champignonerne brunes på en pande og tilsættes efter tre kvarter.
Serveres med løse ris.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 17090 gange, og udskrevet 195 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|